Har du testat plasma pen?

Har du testat plasma pen?

Hej alla mina fina följare

Igår visade en vän att hon testat att behandla sig med plasma pen. Hon hade varit hos en salong i stan och gjort behandling i pannan och ovanför ögonlocken. Just direkt efter så ser det inte så roligt ut, eller rättare sagt hon ser ganska rolig ut men det ser ut att göra ont. Men hon försäkrade mig om att det såg hemskare ut än vad det kändes som. Och när vi tittade på bilder både före och efter så kan man ju se ett direkt resultat. Verkligen häftigt att se! Då kan det ju vara värt att se lite rolig ut med prickar i några dagar. För när de läkt bort så kommer det ju att bli ännu bättre.

Jag tycker det är roligt med olika skönhetsbehandlingar och testar gärna om det är välbeprövade metoder. Jag själv har inte testat just plasma pen men jag har testat botox och fillers och jag har varit jättenöjd. Det känns som att det inte längre är lika tabu att göra sådana behandlingar. Innan gjorde man det men vågade typ inte säga att man gjorde, men idag så gör ju folk olika samarbeten och lägger ut bilder på sina sociala medier när de varit och gjort någon behandling. Sen kanske det har att göra med att det dels blivit vanligare och att det inte är särskild grupp människor eller en viss ålder som gör det, utan det är i olika åldrar och med olika syften.

Jag vet inte om jag är så sugen på att testa plasma pen, men jag kanske ändrar mig när jag ser slutresultatet på min vän fast annars håller jag fast vid det jag ändå är så nöjd med. Man får helt enkelt prova sig fram vad man gillar bäst, om man nu vill göra det. Man behöver verkligen inte och jag dömer ingen oavsett om man gör skönhetsbehandlingar eller inte. Det är ju tur att vi själva kan välja. Ha en underbar dag och en riktigt fin helg!


Kommentarer är stängda.