För ett bättre välbefinnande

För ett bättre välbefinnande

Godmorgon bloggen! Efter mycket om och men så har äntligen vårvärmen anlänt uppe i Skellefteå, vi har haft det ganska bra nu i några dagar med en milda temperaturer. För väldigt många är den här tiden på året en väldigt positiv period, men som med allt annat så finns det undantag och det är till er jag vänder mig nu. Ibland kan man behöva vägledning i livet för att hamna på rätt bana och nå den där riktiga glädjen igen. Jag vet själv hur det är att leva i en ovisshet både angående min yrkeskarriär men även rent allmänt. Det är ansträngande att kliva upp varje morgon utan att egentligen veta vad man vill. Som det mesta här i livet så finns det en lösning, dock så tror jag lite att den lösningen skiljer sig lite beroende på vad man är för person. Att prata ut med någon och få vägledning där igenom kan vara en lösning för några, medans andra hittar sin lösning i att prova sig själv fram. Det beror nog lite på hur djup problemen sitter och vilken påverkan de har på ens liv. För mig räckte det med några korta samtal för att jag skulle kunna finna glädjen igen och hitta tillbaka på rätt väg, men bara för att det fungerade för mig så behöver det inte fungera för alla. Det som jag tror är viktigaste när man befinner sig i den här situationen är att man vågar prova saker, testa olika metoder för att hitta sig själv igen. Sen om det är personlig vägledning eller om det viktigaste bara är att få prata ut, det spelar ingen roll så länge det fungerar på dig. Jag gick som sagt på vägledning i Skellefteå och det fungerade för mig, nu mår jag betydligt bättre och har ett jobb som jag verkligen tycker om!


Kommentarer är stängda.