Stället jag går till för att göra lashlift

Stället jag går till för att göra lashlift

Tjenare alla monsterdiggare! Förhoppningsvis har ni sett fram emot ett nytt inlägg, det har jag i alla fall. Dagen till ära tänkte jag pratat om något som underlättar min vardag otroligt mycket, nämligen lashlift. Företaget jag vänder mig till för att göra lashlift i Mjölby heter Kom i Ro, nu har jag gått dit ett par gånger och känner att jag kan skriva ett inlägg om det.

Sedan ungefär ett år tillbaka har jag gått och gjort lashlift och jag är otroligt nöjd över att jag har börjat med det. Tidigare använde jag mig mycket av lösfransar, näst intill varje dag kämpade jag med att sätta på dem. Jag tyckte att jag såg allt mer vaken ut när jag hade lösfransar på mig, dessutom gillade jag verkligen resultatet. Efter att ha gjorde det i princip varje dag i över ett år reflekterade jag över hur lång tid det faktiskt tog för mig att göra mig i ordning varje morgon, jag kom då fram till att jag hade spenderat mycket av min tid på något så litet. Det var först då jag började fundera på att göra fransförlängning eller lashlift, det slutade med att jag bestämde mig för lashlift. Som sagt har jag gjort lashlift med jämna mellanrum i snart ett år, under den här tiden har jag gått till lite olika ställen för att se vilket ställe som jag personligen tycker är bäst. Efter många besök hos olika salonger har jag kommit fram till att företaget Kom i Ro ger mig det resultatet jag gillar bäst efter ett lashlift i Mjölby. Det gör att jag starkt kan rekommendera er om det här företaget om ni själva funderar på att göra lashlift och inte orkar prova massa olika salonger på det sättet som jag gjorde. Kom i Ro är som sagt det stället jag tycker ger det bästa resultatet efter ett lashlift i Mjölby, men ni kan ju såklart tänka helt annorlunda.


Kommentarer är stängda.