Jag vaxar mig hellre på sommaren

Jag vaxar mig hellre på sommaren

Hallå, hallå! En fin tisdag som denna tänkte jag dela med mig av något som jag tycker underlättar sommaren, det gör att jag även kommer prata lite om företaget Ulrikas Goa Fötter. Det är företaget jag brukar vända mig för vaxning i Falkenberg, vilket som sagt är något som underlättar mina somrar.

Sommaren är helt klart min favoritårstid, jag älskar värmen och solen. Det finns dock en nackdel med sommaren och mindre kläder, det faktum att man allt tydligare ser all kroppsbehåring. Jag är en person som rakar mig på de flesta ställena, något som tar ganska lång tid under sommarhalvåret. Att behöva raka sig var och varannan dag gör att jag behöver lägga mycket tid på det men även att min hud påverkas och blir öm. Något som jag istället har börjat göra är att vaxa mig, jag uppfattar det som att jag inte alls behöver lägga ner lika mycket tid som när jag bara rakar mig. Jag måste dock medge att jag inte är särskilt bra på att vaxa mig själv, därför vänder jag mig istället till Ulrikas Goa Fötter för vaxning i Falkenberg. På så sätt kan jag vara säker på att det blir bra gjort, dessutom tycker jag det är mycket skönare att låta någon annan vaxa mig då jag tycker det är svårt att behöva utsätta mig själv för smärtan. Mitt tips till er är helt enkelt att välja vaxning istället för rakning, det må göra lite ondare med det gör att man sparar otroligt mycket tid på sommaren om man vill bli av med kroppsbehåring på många ställen. Dessutom kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Ulrikas Goa Fötter om ni letar efter ett bra företag att vända sig till för vaxning i Falkenberg, det är stället som jag uppfattar erbjuder den bästa vaxningen till det bästa priset.


Kommentarer är stängda.